Content produktion | Social Mate

Content produktion

Content produktion der skaber resultater 

Få hjælp til at producere kvalitets content til dine sociale kanaler. Vi har specialiseret os i at skabe indhold til de sociale medier, der er tilpasset til brancher og kundesegmenter.

Vi har samarbejdet med +200 virksomheder

Kvalitets content giver troværdighed og trofaste følgere

Godt indhold er hjørnestenen i en effektiv tilstedeværelse på sociale medier. Det er gennem kvalitetsindhold, at vi kommunikerer vores budskaber, opbygger relationer og differentierer os fra konkurrencen. Kvalitetsindholdet skaber tillid og troværdighed, øger engagementet og forbedrer konverteringsraten. Det er også nøglen til at øge synlighed og styrke brandets positionering. Ved at fokusere på at levere værdifuldt, relevant og autentisk indhold kan vi opnå større succes på sociale medier, både i form af øget følgerskare og forbedrede forretningsresultater. Derfor er det afgørende at prioritere og investere i at skabe og dele godt indhold på tværs af alle sociale medieplatforme.

Book et uforpligtende møde

Eksempler på content vi har produceret

Målet med kvalitets content

  • Billeder
  • Videoer
  • Reels

Når du deler billeder med dine følgere på de sociale medier, giver du dem muligheden for at følge med i din hverdag og komme med bag om kulissen i din virksomhed. Det er samtidig også en oplagt mulighed for, at showcase dit produkt eller service i de perfekte omgivelser. Det kræver derfor fokus og tilrettelæggelse, når du skal skyde, udvælge og redigere det billede der repræsenterer din virksomhed.

Videoer er i dag det, der performer aller bedst på de sociale medier. Efter TikTok lancerede deres platform, har store platforme som Facebook og Instagram også valgt at fokusere mere på videoformatet. Videoer kan bruges til at præsentere dig selv, din virksomhed, dit produkt, din service, testimonials, holdet bag, stemning og meget mere. Det er derfor vigtigt, at du benytter videoer som en aktiv del af din branding og markedsføring. Kameraet i din telefon er i dag så godt, at du sagtens kan skyde korte videoer selv og efterfølgende redigere dem på din telefon. Men hvis du ønsker at lave større videoer og eventuelt bruge dem til annoncering, anbefaler vi at du får hjælp af en professionel.

Reels er en direkte udspringer fra platformen TikTok, hvor videoerne bygges op om sange der trender på de sociale medier. Videoerne er oftest korte (under 60 sekunder) og bygger videre på en trend. Det kræver derfor, at du hele tiden holder øje med hvilke sange der trender og yderligere hvilket indhold der trender. Instagram har gjort det let at lave disse videoer, da du ofte kan benytte dig af skabeloner.

Derfor skal du vælge en professionel fotograf

Ved at samarbejde med professionelle fotografer til at skabe dit indhold, kan vi sikre, at dit brand præsenteres på en iøjnefaldende og professionel måde. Med skræddersyet billed- og videomateriale, der fanger opmærksomheden og afspejler din virksomheds identitet, skaber vi en stærk forbindelse med din målgruppe. Professionelle fotos hjælper med at skabe genkendelighed og værdi, der differentierer dit brand fra konkurrenterne. Lad os hjælpe dig med at skabe unik indhold, der efterlader et varigt indtryk. Med vores dedikerede team af professionelle fotografer og marketingeksperter er vi klar til at styrke din online tilstedeværelse og øge din succes.

Content fra Social Mate er noget for dig, hvis du ønsker...

høj kvalitet

skarpe videoer

fokus på den gode fortælling

et genkendeligt brand

mere engagement fra dine kunder

Køb content uden abonnement

Lad os være din partner i content produktion, der løfter din virksoms visuelle fremtræden til nye højder. Vores erfarne fotografer står klar til at levere et komplet udvalg af professionelle billeder og videoer. Ønsker du at præsentere dine produkter på en tiltalende måde?

Vores produktbilleder er skarpe, detaljerede og designet til at fange kundernes opmærksomhed.

Skab forbindelse med dit publikum gennem personlige og autentiske portrætter, der viser mennesker bag virksomheden. Vælg stemningsbilleder for at fortælle en historie, indfange øjeblikke og fremhæve virksomhedens værdier.

Vil du imponere potentielle medarbejdere og styrke din employer branding?

Vores professionelle profilvideoer giver et dybt indblik i virksomhedens kultur og trækker talenter til. Engager dit publikum på sociale medier med dynamiske videoer og Reels, der skiller sig ud og skaber en stærk forbindelse med dit publikum. Uanset hvilket indhold du har brug for, er vi klar til at levere resultater, der imponerer og skaber værdi for din virksomhed.

Book et uforpligtende møde

Content produktion

Book vores fotograf og lad os stå for din content produktion.


Produktbilleder

Portrætter

Stemningsbilleder

Profilvideoer

Employer branding

Videoer

Reels

Det siger vores kunder

BEDSTE BESLUTNING!

Vi har som restauratører taget et social media forløb hos Social Mate.
Lige fra start havde de en klar plan til os omkring hvad vi skal igennem forløbet og hvad de gerne vil lære os, så vi kan gøre tingene på egen hånd.

Efter vi har været hos dem, så er vi steget meget i følgere på både Facebook og Instagram og vores gæster følger nu mere med i vores opslag. Vi har lært at planlægge content ud i fremtiden, redigere billeder og klippe videoer sammen. Det er jo det som virker på SoMe 😉

Det var dejligt, at vi blev taget godt imod fra start og så er det et helt fantastisk team de har hos dem 🙂

En kæmpe kæmpe anbefaling herfra & gør jer selv den tjeneste og ta’ et forløb hos dem.

Restaurant Abstrakt

Kamilla Schiøtt

Aalborg mest effektive marketing bureau

Aldrig før har vi modtaget så kompetent og effektiv hjælp til vores annoncering hos A Dash of Magic.

Alexander var professionel, imødekommende, effektiv og hurtig til at eksekvere, da vi havde allermest brug for hjælp til at få styr på vores annoncering.

Vi kan på det varmeste anbefale Alexander og Social Mate til alle som måtte have brug for hjælp til deres markedsføring.

Vi sender 5 store stjerne afsted herfra!

A Dash of Magic

Tina

Social Mate klarer alt

Vi besluttede os for, at vi skulle have lidt mere gang i den på de sociale medier.

Vi fandt en enkeltmandsvirksomhed, som skulle hjælpe os, men det gik overhovedet ikke. Det gav os alt for meget ekstra arbejde, som vi ikke har tid til. Gode råd var dyre, derfor hørte vi os lidt omkring og fandt frem til Social Mate.

Vi fik en god snak med Christel, som på trods megen skepsis fra start, tog os fuldstændig med storm, og hjælper os i dag med alt på både Instagram og Facebook.
De har både tekstforfattere og fotografer, og fik os op at køre på “no time”, uden at vi selv fik en masse ekstra arbejde. Så kunne vi bruge vores tid på at fokusere på det vi er gode til, imens Social Mate klarer resten.

BACH VVS

Lennart Nielsen

Social Mate er vildt dygtige og professionelle.

Rold skov Adventure aps har brugt Social mate i forbindelse med en 3 måneders kampagne på Linkedin. Social Mate har i den grad lavet et fantastisk arbejde som virkelig har givet masser af positiv omtale og markedsføring på vores Linkedin side. Yderst kompetent firma som vi helt sikkert vil bruge mange gange i fremtiden.

Rold Skov Adventure

Daniel Edlefsen

Vi har haft fornøjelsen af Social Mate…

Vi har haft fornøjelsen af Social Mate i ca. 6 måneder snart.

Det har været en stor fornøjelse, hvor man som virksomhed føler sig set og hørt, og der samtidig er stor fleksibilitet.

Vi kan tydeligt se resultater i forhold til, hvor langt vores opslag på SoMe når nu.

Det Danske Filmskuespillerakademi

Pernille

Vi har haft den bedste oplevelse hos Social Mate

Vi har haft den bedste oplevelse hos Social Mate.

Vi har fået alt det der er blevet lovet os og de har på alle måder hjulpet os, samt ført den helt rigtig strategi.

Man er i trygge hænder hos Social Mate.

Take The Floor

Soffie Dalsgaard

Godt og nemt samarbejde

Godt og nemt samarbejde, hvor vi fik produceret en masse forskelligt indhold til vores sociale medier.

Vi fik blandt andet lavet en video med en af vores samarbejdspartnere, som vi er meget glade for og stolte af.

De varmeste anbefalinger fra Malerfirmaet Vejby Olesen.

Malerfirmaet Vejby Olesen

Jens Bøje

Hos FairPris har vi været super glade…

Hos FairPris har vi været super glade for vores samarbejde med Social Mate, både til annoncering og produktion af content!

Kan varmt anbefales herfra!

FairPris

Erik C. Lauritzen

Vi har haft Social Mate i noget tid nu og er rigtig tilfredse

Vi har Social Mate i noget tid nu og har altid været tilfreds med det indhold de har produceret.

Samtidig er de gode til at forstå vores behov.

Club Hector

Rasmus Luther

Super tilfreds med Social Mate

Social Mate fandt hurtigt min virksomheds DNA.

De er kreative og yderst professionelle.

Jeg koncentrerer mig om kunder og vækst – Social Mate tager hånd om mine sociale medier…

Be Your Mind

Luise Løtt

Social Mate har hjulpet mig

Social Mate har, med en kæmpe portion tålmodighed, hjulpet mig til en større indsigt og forståelse, så jeg nu føler mig bedre klædt på ift. at promovere min virksomhed på de sociale medier.

Er altid blevet modtaget med smil og god service og har under hele forløbet følt mig i gode og professionelle hænder.

Vil klart anbefale Social Mate til andre 👍🏼

KST Nordjylland

Kristina Buhl Møller

Smilende professionalisme

Når man møder de søde og smilende medarbejder på Social Mate får man med det samme fornemmelse af, at de nok skal få dig guidet og fundet den løsning du savner for at få dit produkt eller budskab ud.

Ud over det, er de en god sparring og giver ideer der kan bruges i andre sammenhæng.

De levere et flot og professionelt produkt og gør den nemmere for mig som en lille virksomhed og koncentrerer mig om mit arbejde.

Er glad ved mit samarbejde med Social Mate og kan varmt anbefale det.

Haack AV

Rasmus Haack Johansen

Magisk samarbejde

Jeg har nu brugt Social Mate i 6 måneder, og jeg må sige de har gjordt så meget mere end jeg havde forventet.

De er kreative og profesionelle samt ved hvad der virker.

Så ønsker du vækst kan jeg klart anbefale dem, for mig er det blevet et magisk match 🥰

Zinzino

Ib Nielsen

Levede mere end op til det forventede.

Virkelig kompetente og søde medarbejdere. God vejledning og service, hvor der efterfølgende blev fulgt godt op.

Levede fuldt ud op til at hvad de lovede, og effekten af deres samarbejde med os er blevet meget mere end vi forventede.

Tak til et super godt team!!

Svanebo

Benny Møller

Endelig et marketing firma der forstår…

Endelig et markering firma der forstår fremtiden og er knivskarpe til at formidle det til sine kunder, så man ikke bare får en masse content, men faktisk en masse rigtig godt og relevant content.

Kæmpe anbefaling herfra!

LokalBolig, Valby

Benjamin Hansen

Specialister med fokus på kunden!

Social Mate udviser ekstremt engagement ved opstart og det engagement kan man virkelig se i måden de hele tiden udvikler deres content pakke ved kunden.

Kan give en varm anbefaling.

ProfitHub

Søren Ib Sander

Social Mate forstod hurtigt vores behov.

På trods af manglende kendskab og erfaring med branding af vores erhverv, læste Social Mate hurtigt op på lektien og har passet virksomhedens LinkedIn profil til UG.

Der blev afholdt photoshoot som var meget professionelt håndteret og med optimal udnyttelse af tiden.

Kvalitet, setup og design har været i fuld overensstemmelse med virksomhedens profil og signal.

Vi kan helt klart anbefale Social Mate til andre.

JuriCon

Bolette

Sjællands Automægler er DK’s største automægler som via eget salgskoncept hjælper danske bilejere til at få mest muligt for deres brugte biler.

Det er en svær opgave at markedsføre, men med Social Mate har vi fundet en samarbejdspartner, som vi helt klart kan give vores bedste anbefalinger, for de hjælper os professionelt til at få skabt den synlighed vi har brug for på de sociale medier m.m. Vi har derfor overladt alt vores markedsføringsarbejde til Social Mate, som endvidere udfærdiger årshjul for os og står for videooptagelser m.m.

Nu gør vi det som vi er bedst til, nemlig sælge vores kunders biler, alt imens Social Mate håndterer markedsføringsopgaver som vi er knap så dygtige til. Mindst lige så vigtigt, så er samtlige medarbejdere serviceminded, løsningsorienteret og ekstremt behagelige at arbejde sammen med.

Ring gerne til undertegnede for evt. uddybende kommentarer.

Tlf: 30326580

Sjællands Automægler

Flemming Thostrup

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Ønsker du at frigøre tid til at fokusere på din virksomheds udvikling, mens vi tager os af producere dit indhold?

Hvis du overvejer at få produceret professionelt indhold til din hjemmeside eller dine sociale medier, står vi til rådighed til at drøfte dine mål og ønsker uden forpligtelser.

Vi specialiserer os i at skabe en markant visuel identitet på sociale medieplatforme, øge dine følgeres antal, stimulere engagement og nå ud til et stort publikum af potentielle kunder.

Når du arbejder med os, får du en stærk allieret på sociale medier, der fungerer enten som din eksterne markedsføringsafdeling eller som en værdifuld sparringspartner.