Markedsføringsstrategi der virker | Social Mate

Styrk din virksomhed med en markedsføringsstrategi der virker

Er dit mål øget synlighed, højere omsætning og større vækst?

Du sidder sikkert bag skærmen lige nu og kan sige ja til alle 3 målsætninger. For det er dét, alle virksomheder ønsker sig. Men det er desværre langt fra alle virksomheder, der når i mål med disse ønsker. Vi har gennem tiden set mange virksomheder med tårnhøje ambitioner, store budgetter og stærke teams fejle, af den ene grund, at de ikke har formået at sælge deres produkt til deres målgruppe. Der kan være mange årsager til, at det ikke lykkes. Vores målsætning er, at det ikke skal være på grund af en forfejlet marketingindsats og spildte marketingkroner.

Som virksomhed er det vigtigt at vide, hvordan du udnytter dine ressourcer bedst muligt. Derfor kræver det også, at du bruger tid på at lave en markedsføringsstrategi, så du har et overblik over, hvordan du opnår dine ønskede resultater. Når vi som marketing bureau samarbejder med virksomheder som er repræsenteret bredt i forskellige brancher, er det med udgangspunkt i de samme parametre. Vores opgave er at lave en markedsføringsstrategi, som skaber et samlet overblik over, hvilke medier din virksomhed skal positionere sit brand på. Derudover analyserer vi din målgruppe og tilretter kommunikationen derefter. De første måneder går med at lære din virksomhed at kende, lære mere om dine kunder og deres kerneproblemer.

Vores mål er at skabe engagement med dine nuværende følgere og vækste dine sociale kanaler med loyale følgere til din virksomhed og brand. Ved at implementere og eksekvere målrettede marketing indsatser, øger vi dit salg gennem dine sociale kanaler, så dine følgere bliver konverteret til betalende kunder.

Vi skaber sammen en rød tråd i din virksomheds brand og fortælling. Intet er overladt til tilfældighederne. Vi laver en markedsføringsstrategi, som forløber over et år, og mødes løbende for at følge op på resultater og målsætninger.

Et samarbejde med Social Mate er mere end bare en strategi på papir

Når vi sammen har udarbejdet en komplet markedsføringsstrategi for din virksomhed, er det tid til at forvandle tanker til handling. Vi har fotografer, videografer, grafikere, SoMe managers og kommunikations specialister, som står klar til at omsætte din strategi til virkelighed. Som kunde hos Social Mate, får du månedlige besøg af vores fotografer eller SoMe managers. De vil løbende indsamle content som bruges til at markedsføre din virksomhed på de sociale medier. De står for at planlægge og eksekvere den strategi vi sammen satte i verden. Du vil løbende modtage rapportering og sparring, så vi sikrer, at din virksomhed når de ønskede resultater.

Hos Social Mate får du en samarbejdsparter, som kan fungere som din komplette marketingafdeling eller som en betroet sparringspartner til din interne marketing afdeling. Uanset hvor stort dit behov er for assistance, så står vi klar som din bedste ven på de sociale medier.

Læs mere om hvordan vi har hjulpet Guldsmed Kristian Otte med at fremvise sine unika smykker på de sociale medier

Ønsker du hjælp til at øge din synlighed, få højere omsætning og større vækst med en markedsføringsstrategi der virker?
Konktakt os 

Andreas Larsen

Office manager

Telefon: +45 25 25 95 25

E-mail: al@socialmate.dk