En markedsføringsstrategi der virker

Styrk din virksomhed med en markedsføringsstrategi der virker 

Er dit mål øget synlighed, højere omsætning og større vækst?

Vores bud vil være, at du sidder bag skærmen lige nu og kan sige ja til alle 3 målsætning. For det er dét, alle virksomheder ønsker sig. Men det er desværre langt fra alle virksomheder, der når i mål med disse ønsker. Vi har gennem tiden set mange virksomheder med tårnhøje ambitioner, store budgetter og stærke teams fejle, af den ene grund, at de ikke har formået at sælge deres produkt til deres målgruppe. Der kan være mange årsager til, at det ikke lykkes. Men vores målsætning er, at det ikke skal være på grund af en forfejlet marketingindsats og spildte marketingkroner.

Som virksomhed er det vigtigt at vide, hvordan du udnytter dine ressourcer bedst muligt. Derfor kræver det også, at du bruger tid på at lave en markedsføringsstrategi, så du har et overblik over, hvordan du opnår dine ønskede resultater. Når vi som bureau samarbejder med virksomheder som er repræsenteret bredt i forskellige brancher, er det med udgangspunkt i de samme parametre. Vores opgave er at lave ene markedsføringsstrategi som skabet et samlet overblik over, hvilke medier din virksomhed skal positionere sit brand på. Derudover analyserer vi din målgruppe og tilretter kommunikationen derefter. De første måneder går med at lære din virksomhed at kende, lære mere om dine kunder og deres kerneproblemer.

Vores mål er at skabe engagement med dine nuværende følgere og vækste dine sociale kanaler med loyale følgere til din virksomhed og brand. Ved at implementere og eksekvere målrettede marketing indsatser, øger vi dit salg gennem dine sociale kanaler, så dine følgere bliver konverteret til betalende kunder.

Vi skaber sammen en rød tråd i din virksomheds brand og fortælling. Intet er overladt til tilfældighederne. Vi laver en markedsføringsstrategi som forløber over et år, og mødes kvartalvis til at følge op på resultater og målsætninger.

Et samarbejde med Social Mate er mere end bare en strategi på papir

Når vi sammen har udarbejdet en komplet markedsføringsstrategi for din virksomhed, er det tid til at forvandle tanker til handling. Vi har fotografer, videografer, grafikere, SoMe managers og kommunikations specialister, som står klar til at omsætte din strategi til virkelighed. Som kunde ved Social Mate, får du flere gange om måneden besøg af en af vores fotografikere eller SoMe managers. De vil løbende indsamle content som bruges til at markedsføre din virksomhed på de sociale medier. De står for at planlægge og eksekvere den strategi vi sammen satte i verden. Du vil løbende modtage rapportering og sparring, så sikrer, at din virksomhed når de ønskede resultater.

Hos Social Mate får du en samarbejdsparter, som kan fungere som din komplette marketingafdeling eller som en betroet sparringspartner til din interne marketing afdeling. Uanset hvor stort dit behov er for assistance, så står vi klar som din bedste ven på de sociale medier.

Hvem er vores målgruppe? 

Du har styr på dit produkt, din hjemmeside er online og du har oprettet en Facebook og Instagram profil til din virksomhed. Du er ivrig efter at komme i gang og har sikkert allerede delt en masse opslag på dine sociale medier for at skabe et brand. Men får dine opslag de ønskede resultater?

Mange virksomhedsejere oplever præcis det samme som dig. Når kontoret lukkes, rammer den dårlige samvittighed, for der er noget du har glemt. Du har glemt at lave en opdatering på dine sociale medier og nu er det efterhånden en uge siden der sidst kom noget op på din profil. Så du skynder dig at finde et billede du har taget i løbet af dagen, skriver en hurtig tekst og uploader den på dine sociale medier. Resultatet bliver det samme som sidst – lidt skuffende.

Vi søger dig

Vi har igen fået muligheden for at tilbyde et fåtal udvalgte virksomheder et samarbejde omkring markedsføring. Vi søger dig der allerede er i gang med en virksomhed og har omsætning. Vi forventer, at du er ambitiøs omkring din virksomhed og ønsker at vækste din forretning gennem en intensiv marketing indsats i samarbejde med os. Vi er klar til at smøge ærmerne op og hjælpe dig med at få succes med din markedsføring på de sociale medier.

Læs mere om hvordan vi har hjulpet Guldsmed Kristian Otte med at fremvise sine unika smykker på de sociale medier

Kontakt os 

Ønsker du hjælp til at øge din synlighed, få højere omsætning og større vækst med en markedsføringsstrategi der virker?

Konktakt os 

Andreas Larsen

Office manager

Telefon: +45 25 25 95 25

E-mail: al@socialmate.dk