Raunsmed Fjerkræ | Case fra Social Mate

Raunsmed Fjerkræ

Raunsmed Fjerkræ er kendt for at producerer dansk frilandsfjerkræ og tilbehør til private forbrugere, som ønsker at etablere egen hønsegård. Derudover leverer de fjerkræ til fødevareindustrien og har eget slagteri på matriklen. Raunsmed Fjerkræ leverer den fulde gårdsoplevelse, hvor det er muligt at se dyrene og handle i deres hyggelige gårdsbutik.

622%

Rækkevidde på Facebook

2000%

Facebook besøg

751

Nye følgere

Casen

  • Organisk markedsføring
  • Content
  • Strategi

Raunsmed Fjerkræ er en gammel familieejet virksomhed, som længe har benyttet sig af trykte medier og sociale medier. De ønskede at dele deres historie om livet på gården, dyrenes gode liv og samtidig dele ud af deres store viden omkring fjerkræ, til de mange privatpersoner som månedligt følger med på deres sociale kanaler.

Sådan hjælper vi Raunsmed Fjerkræ

I vores samarbejde med Raunsmed Fjerkræ har vi fokuseret på at integrere humor, nyttig viden og omfattende information om fjerkræhold og relaterede emner til deres følgere. På denne måde tilføjer vi værdi for de loyale kunder, der følger Raunsmed Fjerkræ på  de sociale medier. Vores mål er at opbygge en stærk forbindelse og levere en ekstraordinær service, selv på sociale medieplatforme!

Udover at skabe indhold for Raunsmed Fjerkræ, tager vi os også af tekstforfatning, administration og planlægning af deres tilstedeværelse på sociale medier.

Andre cases