Be Your Mind | Case fra Social Mate

Be Your Mind ved Luise Løt

Luise Løt er uddannet NLP Coach og tilbyder med hendes ekspertise branchegodkendte NLP-uddannelser, der åbner dørene til personlig udvikling og professionel succes for hendes elever. Hendes dedikation til at levere høj kvalitet og branchegodkendte uddannelser gør hende til en værdifuld ressource for dem, der søger dybdegående forståelse og færdigheder inden for NLP.

 

1672

Nye følgere

526%

Facebook reach

2500%

Instagram reach

7800%

Besøg på instagram profil

Casen

  • Organisk markedsføring
  • Content

Luise Løt valgte i 2023 at starte virksomheden Be Your Mind, og behøvede derfor hjælp til at launche sin nye virksomhed. På rekord tid fik vi lavet en dybdegående markedsføringsstrategi, som tog højde for hendes ønskede målgruppe, optimale kanaler og hvilket content der performede bedst.

Sådan hjælper vi Be Your Mind

om selvstændig coach og underviser er det vigtigt at have en fyldt kalender. Vi hjælper derfor hver måned Luise med at tiltrække nye kunder og klienter på de sociale medier.

Vi har styrket hendes digitale tilstedeværelse gennem effektiv annoncering på de sociale medier, hvor vores fokusområde er at indsamle varme og relevante leads til hendes forretning.

Udover annoncering står vi også for at producere målrettet content til hendes sociale kanaler. Vi arbejder særligt med vidensdeling og content der skaber værdi for netop hendes følgere.

Vi står for den fulde administration af Luises sociale medier, så hun kan koncentrere sig om det hun er bedst til – coaching og undervisning!

Eksempler på content

Andre cases