Kontakt Social Mate direkte | Social Mate

Kontakt

Mangler du en bedste ven på de sociale medier?

Vores mission er at hjælpe dig med at få succes på de sociale medier. Når du samarbejder med os, sørger vi for professionelt indhold, knivskarpe tekster og administration af dine sociale medier.

';

Vi har samarbejdet med +200 virksomheder

Derfor skal du samarbejde med med os

Vi er din partner inden for content marketing og sociale medier. Vi optimerer din virksomheds tilstedeværelse på digitale platforme med skræddersyede løsninger og ekspertise. Vores erfarne team af fagfolk arbejder målrettet på at skabe indhold, der ikke blot fanger, men også engagerer din målgruppe.

Vi tilbyder en omfattende abonnementsløsning, der omfatter strategisk planlægning, målrettet content produktion, nøje målrettede annoncer og kontinuerlig optimering af dine sociale medier. Vores tilgang er altid resultatorienteret, og vi måler konstant effektiviteten af vores indsats for at sikre, at din virksomhed opnår den ønskede ‘ROI’ på sociale medier.

Vores ultimative mål er at skabe et oprigtigt forhold mellem dig og din målgruppe, så de vil forblive kunder hos dig. Lad os forme din virksomheds digitale fortælling og sikre dens fremtrædende position på sociale medier.

Kontakt os

Ønsker du at frigøre tid til at fokusere på din virksomheds udvikling, mens vi skaber trafik og opsætter annoncer?

Hvis du overvejer betalt annoncering på sociale medier, organisk markedsføring eller e-mail marketing, står vi til rådighed for at drøfte dine mål og ønsker uden forpligtelser.

Vi specialiserer os i at skabe en markant visuel identitet på sociale medieplatforme, øge antallet af dine følgere, øge engagement og nå ud til tusindvis af potentielle kunder.

Når du arbejder med os, får du en stærk allieret på de sociale medier, der fungerer enten som din eksterne markedsføringsafdeling, eller som en værdifuld sparringspartner