Annoncering på sociale medier | Social Mate

Annoncering på sociale medier

Øg dit salg med annoncering på sociale medier

Vil du gerne få flere leads, som fører til salg eller nå ud til tusindvis af potentielle kunder, så er betalt annoncering gennem Social Mate vejen frem.

Vi har samarbejdet med +200 virksomheder

Betalt annoncering på sociale medier er din genvej til nye kunder

Med betalt annoncering rammer du målgrupper, der ikke allerede følger dine sociale medier i forvejen.

Det giver dig en perfekt mulighed for at vise dine services og produkter i aktion, øge kendskabet til dig og dit brand eller ramme nye målgrupper.

Gennem betalt annoncering hjælper vi dig med at øge din vækst, sprede dine budskaber, få flere varme leads eller noget helt fjerde.

Se med i videoen og hør, hvordan vi har hjulpet Fairpris med annoncering på sociale medier.

Book et uforpligtende møde

Facebook

Facebook-annoncering bruger dybdegående analyser, data og målretning, som du kan bruge til din fordel. Med annoncering på Facebook får du en præcision og rækkevidde, der er svær at matche, og du engagerer dine målgrupper og øger dit brands synlighed.

Instagram

Instagram er kongen af visuelt indhold. Gennem Instagram-annoncering med visuelt lækkert indhold kan du skabe et autentisk forhold til din målgruppe, der tager udgangspunkt i visuel storytelling, som fanger deres opmærksomhed.

Eksempler på annoncer vi har produceret

Målet med annoncering

 • Bookingkonverteringer
 • Leadgenerering
 • Brandawareness
 • E-commerce annoncering

Bookingkonverteringer i betalt annoncering er antallet af succesfulde reservationer eller køb, der kommer fra dine annoncer. Dette er et afgørende element for at måle effektiviteten af dine annoncer og deres evne til at omsætte visninger til handling. Ved at have indblik i bookingkonverteringer kan du forbedre din strategi for at øge din ROI og målrette det rigtige publikum.

Leadgenerering handler om at tiltrække en række potentielle kunder og indsamle deres kontaktoplysninger for at klargøre dem til salgsteamet. Dette sker ofte gennem forskellige marketing- og reklameteknikker såsom e-mails, sociale medier og landingssider, der skaber interesse, engagerer potentielle kunder og skaber forbindelse mellem kunde og virksomhed.

Brandawareness handler om at skabe kendskab til dit brand, og at din målgruppe kan genkende det. Dette opnår du ved strategisk brug af marketingaktiviteter såsom betalt annoncering, reklamer, sociale medier og PR. Formålet med brandawareness er at øge dit brands synlighed og troværdighed, fordi det fører til en større kundeloyalitet og øget salg på lang sigt.

E-commerce annoncering omfatter marketingstrategier og aktiviteter, som er designet til at styrke din webshop og øge salget af dine produkter eller services på internettet. Dette kan omfatte PPC annoncer, reklamer på sociale medier og andre digitale kanaler. Målet med e-commerce annoncering er at tiltrække potentielle kunder, øge dine konverteringer og opbygge brandloyalitet i den digitale handelsverden.

  Er annoncering på sociale medier relevant for din virksomhed?

  Gennem betalt annoncering på sociale medier kan vi målrettet placere din virksomhed foran dine kunder. Ved hjælp af skræddersyede annoncer og interaktion med din målgruppe skaber vi et stærkt brand og øger målgruppens loyalitet. Det betyder, at når kunderne scroller igennem deres feed, så vil de genkende og værdsætte dit brand, imens du hele tiden er top of mind for dem.

  Vi skaber en iøjnefaldende tilstedeværelse for dig på de sociale medier. Med Social Mate får du ikke blot en marketingpartner, men et professionelt og engageret team dedikeret til din succes.

  Kontakt os allerede i dag, og lad os kickstarte din rejse mod en mere synlig, interaktiv og indbringende online tilstedeværelse for dig.

  Betalt annoncering er noget for dig, hvis du ønsker...

  større synlighed

  flere salgsklare leads

  flere bookinger i kalenderen

  øget salg gennem din webshop

  nye medarbejdere

  Vores abonnementsløsning

  Ønsker du øget synlighed, en fyldt kalender med potentielle kunder og se dit salg nå tal, som du kun drømmer om lige nu? Social Mates annonceringspakke er nøglen til drømmene for din virksomhed og mere til.

  Vi har udviklet en gennemtestet annonceringsstrategi, der får dine annoncer foran den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt. Med vores hjælp bliver opsætningen af din annoncekonto let som en leg, og vi sørger løbende for skræddersyede kampagner og opsigtsvækkende annoncer, der skiller sig ud.

  For at maksimere dine resultater monitorer vi dagligt dine annoncer, så vi kan se deres performance og tilpasse strategien løbende. Med vores månedlige resultatrapport og statistik får du et klart indblik i, hvordan dine annoncer skaber værdi og bidrager til din virksomheds vækst.

  Vi skaber en annonceringsstrategi, der virkelig løfter din virksomhed til nye højder. Kontakt os allerede i dag og begynd rejsen mod øget synlighed, fulde kalendere og stigende salg!

  Annoncering

  Øg synligheden, fyld kalenderen, øg salget og boost din tilstedeværelse på de sociale medier.


  Gennemtestet annonceringsstrategi

  Opsætning af annoncekonto

  Opsætning af kampagner og annoncer

  Daglig monitorering af performance

  Månedlig statistik og resultatsrapport

  Det siger vores kunder

  BEDSTE BESLUTNING!

  Vi har som restauratører taget et social media forløb hos Social Mate.
  Lige fra start havde de en klar plan til os omkring hvad vi skal igennem forløbet og hvad de gerne vil lære os, så vi kan gøre tingene på egen hånd.

  Efter vi har været hos dem, så er vi steget meget i følgere på både Facebook og Instagram og vores gæster følger nu mere med i vores opslag. Vi har lært at planlægge content ud i fremtiden, redigere billeder og klippe videoer sammen. Det er jo det som virker på SoMe 😉

  Det var dejligt, at vi blev taget godt imod fra start og så er det et helt fantastisk team de har hos dem 🙂

  En kæmpe kæmpe anbefaling herfra & gør jer selv den tjeneste og ta’ et forløb hos dem.

  Restaurant Abstrakt

  Kamilla Schiøtt

  Aalborg mest effektive marketing bureau

  Aldrig før har vi modtaget så kompetent og effektiv hjælp til vores annoncering hos A Dash of Magic.

  Alexander var professionel, imødekommende, effektiv og hurtig til at eksekvere, da vi havde allermest brug for hjælp til at få styr på vores annoncering.

  Vi kan på det varmeste anbefale Alexander og Social Mate til alle som måtte have brug for hjælp til deres markedsføring.

  Vi sender 5 store stjerne afsted herfra!

  A Dash of Magic

  Tina

  Social Mate klarer alt

  Vi besluttede os for, at vi skulle have lidt mere gang i den på de sociale medier.

  Vi fandt en enkeltmandsvirksomhed, som skulle hjælpe os, men det gik overhovedet ikke. Det gav os alt for meget ekstra arbejde, som vi ikke har tid til. Gode råd var dyre, derfor hørte vi os lidt omkring og fandt frem til Social Mate.

  Vi fik en god snak med Christel, som på trods megen skepsis fra start, tog os fuldstændig med storm, og hjælper os i dag med alt på både Instagram og Facebook.
  De har både tekstforfattere og fotografer, og fik os op at køre på “no time”, uden at vi selv fik en masse ekstra arbejde. Så kunne vi bruge vores tid på at fokusere på det vi er gode til, imens Social Mate klarer resten.

  BACH VVS

  Lennart Nielsen

  Social Mate er vildt dygtige og professionelle.

  Rold skov Adventure aps har brugt Social mate i forbindelse med en 3 måneders kampagne på Linkedin. Social Mate har i den grad lavet et fantastisk arbejde som virkelig har givet masser af positiv omtale og markedsføring på vores Linkedin side. Yderst kompetent firma som vi helt sikkert vil bruge mange gange i fremtiden.

  Rold Skov Adventure

  Daniel Edlefsen

  Vi har haft fornøjelsen af Social Mate…

  Vi har haft fornøjelsen af Social Mate i ca. 6 måneder snart.

  Det har været en stor fornøjelse, hvor man som virksomhed føler sig set og hørt, og der samtidig er stor fleksibilitet.

  Vi kan tydeligt se resultater i forhold til, hvor langt vores opslag på SoMe når nu.

  Det Danske Filmskuespillerakademi

  Pernille

  Vi har haft den bedste oplevelse hos Social Mate

  Vi har haft den bedste oplevelse hos Social Mate.

  Vi har fået alt det der er blevet lovet os og de har på alle måder hjulpet os, samt ført den helt rigtig strategi.

  Man er i trygge hænder hos Social Mate.

  Take The Floor

  Soffie Dalsgaard

  Godt og nemt samarbejde

  Godt og nemt samarbejde, hvor vi fik produceret en masse forskelligt indhold til vores sociale medier.

  Vi fik blandt andet lavet en video med en af vores samarbejdspartnere, som vi er meget glade for og stolte af.

  De varmeste anbefalinger fra Malerfirmaet Vejby Olesen.

  Malerfirmaet Vejby Olesen

  Jens Bøje

  Hos FairPris har vi været super glade…

  Hos FairPris har vi været super glade for vores samarbejde med Social Mate, både til annoncering og produktion af content!

  Kan varmt anbefales herfra!

  FairPris

  Erik C. Lauritzen

  Vi har haft Social Mate i noget tid nu og er rigtig tilfredse

  Vi har Social Mate i noget tid nu og har altid været tilfreds med det indhold de har produceret.

  Samtidig er de gode til at forstå vores behov.

  Club Hector

  Rasmus Luther

  Super tilfreds med Social Mate

  Social Mate fandt hurtigt min virksomheds DNA.

  De er kreative og yderst professionelle.

  Jeg koncentrerer mig om kunder og vækst – Social Mate tager hånd om mine sociale medier…

  Be Your Mind

  Luise Løtt

  Social Mate har hjulpet mig

  Social Mate har, med en kæmpe portion tålmodighed, hjulpet mig til en større indsigt og forståelse, så jeg nu føler mig bedre klædt på ift. at promovere min virksomhed på de sociale medier.

  Er altid blevet modtaget med smil og god service og har under hele forløbet følt mig i gode og professionelle hænder.

  Vil klart anbefale Social Mate til andre 👍🏼

  KST Nordjylland

  Kristina Buhl Møller

  Smilende professionalisme

  Når man møder de søde og smilende medarbejder på Social Mate får man med det samme fornemmelse af, at de nok skal få dig guidet og fundet den løsning du savner for at få dit produkt eller budskab ud.

  Ud over det, er de en god sparring og giver ideer der kan bruges i andre sammenhæng.

  De levere et flot og professionelt produkt og gør den nemmere for mig som en lille virksomhed og koncentrerer mig om mit arbejde.

  Er glad ved mit samarbejde med Social Mate og kan varmt anbefale det.

  Haack AV

  Rasmus Haack Johansen

  Magisk samarbejde

  Jeg har nu brugt Social Mate i 6 måneder, og jeg må sige de har gjordt så meget mere end jeg havde forventet.

  De er kreative og profesionelle samt ved hvad der virker.

  Så ønsker du vækst kan jeg klart anbefale dem, for mig er det blevet et magisk match 🥰

  Zinzino

  Ib Nielsen

  Levede mere end op til det forventede.

  Virkelig kompetente og søde medarbejdere. God vejledning og service, hvor der efterfølgende blev fulgt godt op.

  Levede fuldt ud op til at hvad de lovede, og effekten af deres samarbejde med os er blevet meget mere end vi forventede.

  Tak til et super godt team!!

  Svanebo

  Benny Møller

  Endelig et marketing firma der forstår…

  Endelig et markering firma der forstår fremtiden og er knivskarpe til at formidle det til sine kunder, så man ikke bare får en masse content, men faktisk en masse rigtig godt og relevant content.

  Kæmpe anbefaling herfra!

  LokalBolig, Valby

  Benjamin Hansen

  Specialister med fokus på kunden!

  Social Mate udviser ekstremt engagement ved opstart og det engagement kan man virkelig se i måden de hele tiden udvikler deres content pakke ved kunden.

  Kan give en varm anbefaling.

  ProfitHub

  Søren Ib Sander

  Social Mate forstod hurtigt vores behov.

  På trods af manglende kendskab og erfaring med branding af vores erhverv, læste Social Mate hurtigt op på lektien og har passet virksomhedens LinkedIn profil til UG.

  Der blev afholdt photoshoot som var meget professionelt håndteret og med optimal udnyttelse af tiden.

  Kvalitet, setup og design har været i fuld overensstemmelse med virksomhedens profil og signal.

  Vi kan helt klart anbefale Social Mate til andre.

  JuriCon

  Bolette

  Sjællands Automægler er DK’s største automægler som via eget salgskoncept hjælper danske bilejere til at få mest muligt for deres brugte biler.

  Det er en svær opgave at markedsføre, men med Social Mate har vi fundet en samarbejdspartner, som vi helt klart kan give vores bedste anbefalinger, for de hjælper os professionelt til at få skabt den synlighed vi har brug for på de sociale medier m.m. Vi har derfor overladt alt vores markedsføringsarbejde til Social Mate, som endvidere udfærdiger årshjul for os og står for videooptagelser m.m.

  Nu gør vi det som vi er bedst til, nemlig sælge vores kunders biler, alt imens Social Mate håndterer markedsføringsopgaver som vi er knap så dygtige til. Mindst lige så vigtigt, så er samtlige medarbejdere serviceminded, løsningsorienteret og ekstremt behagelige at arbejde sammen med.

  Ring gerne til undertegnede for evt. uddybende kommentarer.

  Tlf: 30326580

  Sjællands Automægler

  Flemming Thostrup

  Skal vi tage en uforpligtende snak?

  Ønsker du mere tid til udvikle din virksomhed, mens vi tager os af at opsætte annoncer, der skaber trafik?

  Hvis du går og overvejer, om betalt annoncering på sociale medier kunne være noget for dig, så står vi klar til en uforpligtende snak om dine mål og ønsker.

  Vi er specialister i at skabe en unik visuel identitet på sociale medier, øge antallet af følgere, øge engagement og nå ud til et stort publikum af potentielle kunder.

  Arbejder du med os, får du en stærk allieret på de sociale medier, hvor vi enten kan være din eksterne markedsføringsafdeling, eller værdifuld sparringspartner.