Care By Hoffmann | Case fra Social Mate

Care By Hoffmann

Care By Hoffmann er en holistisk skønhedsklinik i Risskov, ejet af Bibi Hoffmann. Virksomheden hjælper deres kunder med at opnå og vedligeholde en sund og smuk hud ved hjælp af avancerede hudplejebehandlinger og kostvejledning. Care By Hoffmann tilbyder blandt andet ansigtsbehandlinger, specialbehandlinger, bryn og vippe, manicure og pedicure, hårfjerning, make-up og teenagebehandlinger.

776%

Facebook rækkevidde

1400%

Instagram rækkevidde

73,4%

Facebook-besøg

127,9%

Instagram-besøg

Casen

  • Annoncering
  • Organisk markedsføring
  • Content
  • Email

Care By Hoffmann havde et ønske om at skabe en bedre sammenhæng mellem deres fysiske klinik og det online univers mange af deres kunder befinder sig i. Klinikken har et stort og loyalt kundekartotek, men ønskede at nå ud til nye potentielle kunder, som ikke tidligere har haft kendskab til klinikken.

 

Sådan hjælper vi Care By Hoffmann

Vi hjælper hver måned Care By Hoffmann med at skabe indhold til deres sociale medier, som omhandler deres mange behandlinger og produkter som tilbydes i deres klinik. Da Care By Hoffmann sælger mange af de samme produkter, som de anvender i deres behandlinger, producerer vi dybdegående videoer, som viser hvordan kunder får størst udbytte af dem i hjemmet.

For at øge opmærksomheden omkring klinikken og at fylde kalenderen til udvalgte behandlinger, arbejder vi samtidig med betalt annoncering.

Som prikken over i’et, hjælper vi hver måned med at producere og udsende nyhedsbrev fra klinikken, så deres mange faste stamkunder får mulighed for handle kvalitetsprodukterne fra behandling til en skarp tilbudspris.

Eksempler på content

Andre cases