Nordic Leasing | Case fra Social Mate

Nordic Leasing

Nordic Leasing er en nordjysk leasingvirksomhed med rødder i Støvring. De har specialiseret sig i leasing indenfor business og high-end biler og kundesegmentet med stor succes. Virksomedens kunder er loyale grundet tilfredshed og god kundeservice og det er netop dette målet er at kommunikere ud til deres følgere. 

232%

Organisk rækkevidde på Facebook

3400%

Organisk rækkevidde på Instagram

2400%

Facebook besøgende

1900%

Instagram besøgende

Casen

  • Organisk markedsføring
  • Content

Nordic Leasing havde et ønske om at øge deres tilstedeværelse på de social medier og ville samtidig dele viden omkring leasing branchen, som for mange kan være svær at finde rundt i. Vi hjælper dem derfor hver måned med at producere content, som både viser det store sortiment af deres biler frem, og som samtidig deler nyttig information om spændende biler og hele leasingverden.

 

Sådan har vi hjulpet Nordic Leasing

I vores samarbejde med Nordic Leasing, har vi haft fokus på at inddrage humor, nyttig viden og masser af information om biler og leasing til deres følgere. På den måde giver vi værdi til de trofaste kunder, som følger med på de sociale medier. Vores mål er derfor at opbygge en relation og yde en ekstra god service – også på de sociale medier!

Udover at producere indhold til Nordic Leasing, står vi også for tekstforfatning, administration og planlægning af deres sociale kanaler. Kanalerne fordeler sig på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Eksempler på content vi har lavet for Nordic Leasing

Andre cases