Læs mere om

Om os

Lokalt content marketing bureau med fokus på stærke samarbejder

Social Mate er dit lokale marketing bureau i både Aalborg og København. Vi er en unik sammensætning af marketingnørder og mediespecialister, som alle brænder for at skabe resultater for vores kunder. Vores hovedkontor ligger placeret i den nyopførte bygning på den historiske grund “Spritten”, som var hovedsæde for det gamle Aalborg Akvavit. Vores team af content kreatører og SoMe managers besøger hver måned alle vores kunder. Dette sikrer, at vi har et stærkt og velfungerende samarbejde med vores kunder.

Læs mere om specifikke kundecases lige her.

Sådan startede det hele

Social Mate blev søsat med det formål, at vi vil hjælpe virksomhedsejere og virksomheder med at få succes på de sociale medier. Rejsen startede med en lille kontor plads midt i et kreativt fællesskab af kunstnere, malere, arkitekter og andre kreative sjæle. En SoMe Manager blev ansat og der kom hurtigt de første kunder i virksomheden. Vi opsøgte virksomheder rundt omkring i byen, som vi kunne se havde udfordringer med deres sociale medier. Nogle havde allerede oprettet profiler, mens andre slet ikke var tilstede på de sociale medier. En fællesnævner hos mange af vores kunder har været, at de mangler timer i døgnet for at kunne passe deres sociale medier. Det faktisk en af de største grunde til, at folk vælger at samarbejde med os. Vores samarbejde frigiver tid hos vores kunder og den tid kan de investere i deres egen forretning.

I dag har vi samarbejdet med mere end 80 forskellige virksomheder og vores arbejdsopgaver har været alt fra at administrerer sociale kanaler til at producere annoncevideoer og afholde kurser i markedsføring på sociale medier.

Læs mere om os og de brancher vi arbejder med

Vi har erfaring fra næsten alle brancher og står derfor også klar med hjælp til dit næste projekt. Har du brug for hjælp til at modtage flere jobannoncer gennem annoncering, kan vores annonceringsekspert, Alexander, hjælpe dig godt på vej. Hvis du har brug for en markedsføringsstrategi  der virker, står Alberte, Clara og Bopp altid klar med kyndig rådgivning og vejledning, så du får succes med markedsføring på sociale medier. Ofte indgår vi som en aktiv del af kundens egen markedsføringsafdeling og til tider er vores rolle at agere som en ekstern markedsføringsafdeling. Vi kan fungere som sparringspartner, tilbyde rådgivning og vejledning i forhold til dine strategiske og vigtige beslutninger.

Fotografer

Vi har altid et stærkt team af fotografer, som står klar til at hjælpe din virksomhed. Emil, David og Jonas er alle erfarne med et kamera. Som din samarbejdspartner, vil vi komme med forslag til kreative ideer. Dette gør, at din virksomheds markedsføring og rækkevidde vil blive forøget markant. Lad være med at gøre som alle andre. Vælg en partner som forstår dig og en som altid er tæt på, når du har brug for det.

Her er et eksempel på en af de profiler, som Social Mate på nuværende tidspunkt administrerer.

 

 

Mød vores mates

Partner - CEO

Email: ck@socialmate.dk

Telefon: 29 70 02 22

Partner - Ads Specialist

Email: ahs@socialmate.dk

Telefon: 20 35 52 07

Partner - Founder

Email: fk@socialmate.dk

Telefon: 51 89 02 22

Office Manager

Email: al@socialmate.dk

Telefon: 25 25 95 25

SoMe Manager

Email: clara@socialmate.dk

Telefon: 61 46 02 22

Graphic Designer - SoMe Manager

Email: cb@socialmate.dk

Telefon: 61 79 06 07

SoMe Communication Specialist

Email: alberte@socialmate.dk

Telefon: 50 81 11 33

Head of Video Production

Email: dsa@socialmate.dk

Telefon: 28 93 11 93

SoMe Manager

Email: cr@socialmate.dk

Telefon: 20 53 39 63

Marketing Intern

Email: eg@socialmate.dk

Telefon: 28 51 00 26

Content Creator

Email: jk@socialmate.dk

Telefon: 30 59 77 44