Be Your Mind Case | Social Mate

Be Your Mind ved Luise Løt

Luise Løt er uddannet NLP Coach og tilbyder med sin ekspertise branchegodkendte NLP-uddannelser, der åbner dørene til personlig udvikling og professionel succes for hendes elever. Det gør hun gennem sin virksomhed Be Your Mind. Hendes dedikation til at levere høj kvalitet og branchegodkendte uddannelser gør hende til en værdifuld ressource for dem, der søger dybdegående forståelse og færdigheder inden for NLP.

 

1672

Nye følgere

526%

Facebook reach

2500%

Instagram reach

7800%

Besøg på instagram profil

Casen

  • Annoncering
  • Organisk markedsføring
  • Content
  • Strategi

Luise Løt valgte i 2023 at starte virksomheden Be Your Mind, og behøvede derfor hjælp til at launche sin nye virksomhed. På rekordtid fik vi lavet en dybdegående markedsføringsstrategi, som tog højde for hendes ønskede målgruppe, optimale kanaler og hvilket content, der performer bedst. Desuden havde hun brug for nogen, der kunne varetage de sociale medier og sørge for, at der kom flere bookinger i kalenderen.

Sådan har vi hjulpet Be Your Mind

Som selvstændig coach og underviser er det vigtigt at have en fyldt kalender. Derfor hjælper vi Luise hver måned med at tiltrække nye kunder og klienter gennem sociale medier.

Vi har styrket hendes digitale tilstedeværelse på de sociale medier gennem effektiv annoncering, hvor vi har haft fokus på at indsamle relevante og varme leads til hendes forretning.

Udover at stå for annoncering, står vi også for at producere content til hendes organiske markedsføring på sociale medier. Vi har særligt fokus på, at hendes content tager udgangspunkt i vidensdeling og skaber stor værdi for hendes følgere.

Udover at producere content og annoncere for Luise, står vi også for tekstforfatning, redigering, planlægning og administration af hendes sociale medier, så hun kan koncentrere sig om det, hun er bedst til – coaching og undervisning!

Vil du have hjælp til markedsføring på sociale medier? Kontakt os lige her.

Eksempler på content

Andre cases