Dan skilte Case | Social Mate

Dan Skilte

Med mere end 30 års erfaring i skiltebranchen har Dan Skilte A/S for alvor slået sig fast som den foretrukne skiltemaler i Nordjylland. Dan Skilte fremstiller og producerer alle typer skilte til erhverv og afdækker hermed deres kunders behov for skiltning, autoreklamer og tekstiltryk. Dan Skilte A/S blev stiftet i 1987, som en videreførelse af skilteværkstedet, der fandtes på det gamle Aalborg Værft. Virksomheden er stadig bevidst omkring fordelene ved offline marketing og vil hjælpe andre med at udnytte potentialet.

Casen

  • LinkedIn
  • Organisk markedsføring
  • Content
  • Strategi

Dan Skiltes udfordring var en stagnerende interesse og opmærksomhed omkring virksomheden på sociale medier. Målsætningen for samarbejdet har derfor været at øge synligheden og opmærksomheden om Dan Skilte på de sociale medier og derigennem øge omsætningen.

Sådan har vi hjulpet Dan Skilte

Vi startede med at lave en strategisk markedsføringsplan for Dan Skiltes organiske markedsføring. Den skulle øge opmærksomheden og kendskabet til virksomheden og den har været en stor succes. Dan Skilte har vækstet markant på baggrund af den organiske markedsføring på de sociale medier. Hertil administrerer Social Mate også Dan Skiltes Linkedin-profil, hvilket har været med til at øge virksomhedens kundekartotek væsentligt.

Som en del af markedsføringsstrategien har vi hos Social Mate stået for oprettelsen og administrationen af Dan Skiltes Instagram-profil. Dan Skilte har nået en samlet organisk rækkevidde på 19.600, hvoraf nuværende følgere kun udgør 2,5 % af denne samlede rækkevidde. Dette er et resultat af en relevant og tilpasset contentstrategi, som ugentligt bliver tilpasset de sociale kanaler. Som kronen på værket har Social Mate været med til at skabe en rød tråd igennem hele Dan Skiltes markedsføring på sociale medier og en stærk kernefortælling om virksomheden. Dette er gjort ved hjælp af storytelling teknikker, præsentationer af kundecases og ikke mindst et intensivt arbejde med vidensdeling.

Vil du have hjælp til markedsføring på sociale medier? Kontakt os lige her.

Eksempler på content

Andre cases