Markedsføring på sociale medier

Dan Skilte

Med mere end 30 års erfaring i skiltebranchen, har Dan Skilte A/S for alvor slået sig fast som den foretrukne skiltemaler i Nordjylland. Dan Skilte fremstiller og producerer alle typer skilte til erhverv og afdækker hermed deres kunders behov for skiltning, autoreklamer og tekstiltryk. Dan Skilte A/S blev stiftet i 1987, som en videreførelse af skilteværkstedet, der fandtes på det gamle Aalborg Værft.

Casen

  • Organisk markedsføring
  • Content

Udfordringen før samarbejdet med Social Mate, var stangerende interesse og opmærksomhed omkring virksomheden på de sociale medier Målsætningen for samarbejdet har derfor været, at øge kendskabet til Dan Skilte på de sociale medier og dermed øge omsætningen.  

Sådan har vi hjulpet Dan Skilte

Med hjælp fra Social Mate, har Dan Skilte oplevet stor succes og vækstet deres forretning via markedsføring på sociale medier. Vi har udarbejdet en strategisk markedsføringsplan for både Facebook og Instagram, som har skabt øget opmærksomhed og kendskab til virksomheden. Med administrationen af Dan Skiltes LinkedIn profil, har vi været med til at opbygge en synlig identitet for Dan Skilte. Dette har været med til at øge virksomhedens kundekartotek væsentligt.

Som en del af strategien, har  vi hos Social Mate stået for oprettelsen og administrationen af Dan Skiltes Instagram profil. Dan Skilte har nået en samlet organisk rækkevidde på 19.600, hvoraf nuværende følgere kun udgør 2,5 % af denne samlede rækkevidde. Dette er et resultat af en relevant og tilpasset content strategi, som ugentlig bliver tilpasset de sociale kanaler.  Som kronen på værket, har Social Mate været med til at skabe en rød tråd i markedsføringen og en stærk kernefortælling. Dette er gjort ved hjælp af storytelling teknikker, præsentationer af kundecases og ikke mindst et intensivt arbejde med vidensdeling.

 

Vil du have hjælp til markedsføring på sociale medier? Kontakt os lige her.

Eksempler på content

Andre cases