Guldsmed Kristian Otte Case | Social Mate

Guldsmed Kristian Otte

Guldsmed Kristian Otte er en autentisk guldsmed, der med flere års erfaring i branchen, forbindes med en gammeldags guldsmed. Alle smykker designes, støbes og smedes fra bunden i eget guldsmedeværksted i centrum af Aalborg. Der er derfor tale om eksklusive smykker lavet af eksklusive materialer. Guldsmed Kristian Otte tilbyder også erhvervsdrivende en række løsninger indenfor guldsmedefaget og leverer både opgaver til B2B og B2C segmenterne.

Casen

  • Organisk markedsføring
  • Content
  • Strategi

Da Guldsmed Kristian Otte flyttede ind til nye lokaler centralt i hjertet af Aalborg, havde han høje ambitioner om at have fokus på markedsføringen på de sociale medier. Guldsmeden havde endnu højere ambitioner for at ramme walkin-segmentet.

Målet med den organiske markedsføring på sociale medier var at få flere følgere og en større rækkevidde. Dette skulle være med til at skabe en stærk online tilstedeværelse, hvor der kan kommunikeres professionelt om guldsmedefaget med innovativt og dynamisk indhold.

Sådan har vi hjulpet Guldsmed Kristian Otte

Social Mate startede med at udarbejde en udførlig strategisk markedsføringsplan for Guldsmed Kristian Ottes organiske markedsføring, der skulle ramme virksomhedens målgruppe. Dertil har virksomhedens sociale medier for et visuelt løft i form af et æstetisk og gennemført visuelt udtryk på tværs af virksomhedens sociale medier.

Markedsføringsplanen og den nye og forbedrede organiske markedsføring har vækstet Guldsmed Kristian Ottes rækkevidde på de sociale medier med 208% sammenlignet med tidligere perioder. Det har resulteret i en rækkevidde på 18.550 og hele 77,7% af rækkevidden kommer fra ikke-følgere. Det betyder, at vi har hjulpet virksomheden med deres rækkevidde og dermed ramme flere potentielle kunder og nye følgere.

Dette har Social Mate opnået ved at producere relevant og dynamisk indhold. Der har været særligt fokus på video content og Reels, som man kender fra platformen TikTok. Disse ting har et godt reach, hvilket også var tilfældet med særdeles stærke resultater i forhold til ikke-følgere. Derudover har vi implementeret grafiske illustrationer, som også medvirker til at kommunikere virksomhedens værdier på en lækker visuel måde.

Vil du have hjælp til markedsføring på sociale medier? Kontakt os lige her.

Eksempler på content

Andre cases