Nordic Leasing Case | Social Mate

Nordic Leasing

Nordic Leasing er en nordjysk leasingvirksomhed med rødder i Støvring. De har specialiseret sig i leasing inden for business og high-end biler med stor succes. Virksomhedens kunder er loyale på grund af stor kundetilfredshed og god kundeservice, og det er netop dette, som skal kommunikeres ud til deres følgere.

232%

Organisk rækkevidde på Facebook

3400%

Organisk rækkevidde på Instagram

2400%

Facebook besøgende

1900%

Instagram besøgende

Casen

  • Organisk markedsføring
  • Content

Nordic Leasing havde et ønske om at øge deres tilstedeværelse på deres sociale medier. De ville gerne vise deres store sortiment af high-end biler og dele nyttig information om spændende biler. Samtidig ville Nordic Leasing også dele ud af viden omkring leasingbranchen, fordi det kan være rigtigt svært at finde rundt i den.

 

Sådan har vi hjulpet Nordic Leasing

Hver måned hjælper vi Nordic Leasing med deres organiske markedsføring gennem content, som inddrager humor, nyttig viden og masser af information om biler og leasing til deres følgere. Gennem det skaber vi værdi og underholdning for Nordic Leasing’s trofaste kunder, der følger med på de sociale medier. Målet er at skabe en god relation mellem virksomheden og dens følgere, men på samme tid skabe synlighed og opmærksomhed.

Hver måned besøger vi Nordic Leasing for at indsamle content, der skal bruges til deres organiske markedsføring. Udover at producere content for Nordic Leasing, står vi også for tekstforfatning, redigering, planlægning og administration af deres sociale medier.

Vil du have hjælp til markedsføring på sociale medier? Kontakt os lige her.

Eksempler på content vi har lavet for Nordic Leasing

Andre cases