Markedsføring på sociale medier

Club Hector

Club Hector er en frisør og klassisk barbershop, med et et livsstilskoncept specifikt fokuseret på den moderne gentleman. Club Hector tilbyder også et medlemskab, som giver kunderne adgang til specielle herre og netværksaftener, samt klipning så ofte man ønsker.

Casen

  • Organisk markedsføring
  • Content
  • Strategi

I forbindelse med flytning til nye lokaler og øget vækst, har der været et ønske om at tiltrække flere kunder via markedsføring på sociale medier. Målet for samarbejdet var tiltrækning, øget kendskabsgrad samt at skabe synlighed i mediebilledet og at skille sig ud fra konkurrenterne. Club Hector er ikke bare en ordinær herrefrisør og dette ønskede man hjælp til at kommunikere til nye potentielle kunder.

Sådan har vi hjulpet Club Hector

Social Mate har hjulpet Club Hector med en strategisk markedsføringsplan, som formår at tiltrække nye kunder, samt at øge kendskabsgraden. Hertil har virksomhedens sociale platforme fået et løft i form af et gennemført visuelt udtryk. Derudover er der der blevet implementeret grafiske illustrationer, samt udarbejdet video- og billedmateriale.

Social Mate har indenfor 3 måneder formået at øge Club Hector rækkevidde med en stigning på 57,4% sammenlignet med tidligere perioder. Derudover udgøre rækkevidden 75% ikke-følgere, hvilket resulterer i at de har en eksponering på 24.023 som har interageret. Social Mate har også stået for at skabe en visuel identitet til Club Hector, så der er genkendelighed i deres markedsføring på tværs af deres sociale kanaler.

Social Mate har samtidig været med til at implementere storytelling som en del af Club Hector’s markedsføring, så deres følgere har fået en stærkere connection med frisørene og har lært mere om virksomhedens historie. Dette har været med til at styrke loyaliteten blandt Club Hectors kunder og de oplever nu at mange kunder bliver til tilbagevendende kunder.

Club Hector har med vores hjælp og markedsføringsstrategi, formået at ramme en stor potentiel målgruppe og samtidig vækstet med nye følgere. Dette er blevet skabt igennem interessant og relevant indhold.

Vil du have hjælp til markedsføring på sociale medier? Tryk lige her.

Eksempler på content

Andre cases