Care By Hoffmann Case | Social Mate

Care By Hoffmann

Care By Hoffmann er en holistisk skønhedsklinik i Risskov, ejet af Bibi Hoffmann. Virksomheden hjælper deres kunder med at opnå og vedligeholde en sund og smuk hud ved hjælp af avancerede hudplejebehandlinger og kostvejledning. Care By Hoffmann tilbyder blandt andet ansigtsbehandlinger, specialbehandlinger, bryn og vippe, manicure og pedicure, hårfjerning, make-up og teenagebehandlinger.

776%

Facebook rækkevidde

1400%

Instagram rækkevidde

73,4%

Facebook-besøg

127,9%

Instagram-besøg

Casen

  • Annoncering
  • Organisk markedsføring
  • Content
  • Email

Care By Hoffmann havde ikke den ønskede sammenhæng mellem deres fysiske klinik og deres online univers. Mange af deres kunder befinder sig i det online univers, hvorfor det er vigtigt, at der er en sammenhæng mellem klinikken og det online univers. Care By Hoffmann har et stort og loyalt kundekartotek, men ønskede at nå ud til nye potentielle kunder, øge synligheden af klinikken og sprede kendskabet til Care By Hoffmann.

 

Sådan har vi hjulpet Care By Hoffmann

Hver måned hjælper vi Care By Hoffmann med organisk markedsføring ved at skabe content til deres sociale medier. Indholdet omhandler deres mange behandlinger og produkter, der tilbydes i deres klinik. Da Care By Hoffmann også sælger mange af de produkter, som de bruger i behandlingerne, inkluderer den organiske markedsføring også, at vi producerer dybdegående videoer, der viser hvordan de får størst udbytte af dem i hjemmet.

I forbindelse med at nå ud til nye potentielle kunder, fylde kalenderen med bookinger, øge synligheden af klinikken og sprede kendskabet til Care By Hoffmann, hjælper vi med annoncering på de sociale medier.

Som prikken over i’et hjælper vi også Care By Hoffmann med deres e-mail marketing. Hver måned sørger vi for at producere og udsende et nyhedsbrev fra klinikken til deres faste stamkunder. På den måde får deres store kundekartotek mulighed for at handle kvalitetsprodukterne fra behandlinger til en skarp tilbudspris.

Vil du have hjælp til markedsføring på sociale medier? Kontakt os lige her.

Eksempler på content

Andre cases