Guldsmed Kristian Otte | Case fra Social Mate Markedsføring

Guldsmed Kristian Otte

Guldsmed Kristian Otte, er en autentisk Guldsmed, der med flere års erfaring i branchen, forbindes med en gammeldags guldsmed. Alle smykker designes, støbes og smedes fra bunden i eget guldsmedeværksted i centrum af Aalborg. Der er derfor tale om eksklusive smykker med eksklusive materialer. Guldsmed Kristian Otte tilbyder også erhvervsdrivende en lang række løsninger indenfor guldsmedefaget og leverer både opgaver til B2B og B2C segmenterne.

Casen

  • Organisk markedsføring
  • Content

I forbindelse med flytning til nye lokaler centralt i hjertet af Aalborg, har det været ambitionerne for virksomheden i endnu højere grad, at sætte fokus på markedsføring på sociale medier og i endnu højere grad ramme walkin-segmentet.

Med et ønske om større tilslutning til deres sociale kanaler og større rækkevidde på deres sociale medier, har det været nødvendigt at indgå et samarbejde med Social Mate. Et vigtigt fokusområde for virksomheden, var også ønsket om at skabe en stærk online tilstedeværelse, hvor der kan kommunikeres professionelt om guldsmedefaget, med innovativt og dynamisk indhold.

Sådan har vi hjulpet Guldsmed Kristian Otte

Med hjælp fra Social Mate har virksomheden fået en udførlig strategisk markedsføringsplan, som formår at ramme virksomhedens målgruppe. Hertil har virksomhedens sociale medier fået et løft i form af et æstetisk og gennemført visuelt udtryk på tværs af virksomhedens platforme.

Udover dette har Social Mate vækstet virksomhedens rækkevidde på de sociale medier med 208% sammenlignet med tidligere perioder – herunder en fordeling der lyder, at 77,7% af den samlede rækkevidde på 18.550 udgøres af ikke-følgere, mens nuværende følgere kun udgør de resterende 22,3%. Dette betyder, at vi har hjulpet virksomheden med at udvide deres rækkevidde og dermed ramme flere potentielle kunder og nye følgere.

Dette har Social Mate formået ved at producere relevant og dynamisk indhold, her med særligt fokus på video content og reels, som man kender fra platformen TikTok. Dette har vist sig at skabe særdeles stærke resultater i forhold til netop at ramme ikke-følgere. Derudover har vi implementeret grafiske illustrationer, som også medvirker særlig positivt til at kommunikere virksomhedens værdier.

Vil du have hjælp til markedsføring på sociale medier? Kontakt os lige her.

Eksempler på content

Andre cases