Markedsføringskurser til sociale medier Social Mate | Kurser

Kurser

Vi har markedsføringskurser som styrker dine kompetencer

Er du på udkig efter et kursus som kan være med til at løfte kompetenceniveauet i din virksomhed? Hos Social Mate udbyder vi markedsføringskurser til sociale medier, som tager afsæt i din virksomhed og de udfordringer I står med. På vores kurser vil I blive inviteret med indenfor i maskinrummet i vores content marketing bureau. I vil få muligheden for at sparre med eksperter inden for hver deres felt.

Få tilskud til dit markedsføringskursus gennem et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på mere end 500.000,- kroner i omsætning inden for en periode på 2 år og yderligere have en interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Find ud af, om din virksomhed kan modtage støtte gennem et NextStep forløb

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kommer i betragtning til at modtage tilskud gennem et NextStep forløb? Du er altid velkommen til at booke et møde med vores NextStep ekspert, så du kan finde ud af, om NextStep er noget for din virksomhed. Book mødet lige her. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning til ansøgningsprocessen og hjælper dig gerne med at få styr på alt det praktiske.