Tag billeder med din telefon

Tag billeder med din telefon

Kursusforløb: 8 timer

Målgruppe: Alle

Formål: Lær hvordan du bruger din mobiltelefon til at skabe fedt content til din markedsføring. 

Beskrivelse: Du behøver ikke at eje et kamera til 20.000 kroner, for at kunne producere fedt content. I dette kursus vil du sammen med en fotograf lære, hvordan du laver content med din egen mobiltelefon. 

I kurset lærer du om vinkler, teknikker, klipning, hurtig redigering og meget andet. Vi vil tage udgangspunkt i din virksomhed, så du får materiale du kan bruge med det samme til din egen markedsføring. Du vil anvende tid med en af vores fotografer og yderligere tid sammen med vores grafiker, så det er muligt at tilpasse dine billeder til din visuelle identitet.

Pris 8000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner eller mere i omsætning inden for en periode på 2 år og yderligere have en interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Du er velkommen til at booke et møde lige her, for at finde ud af om NextStep er noget for dig.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger