Kursus i markedsføring

Organisk Markedsføring – Basic

Kursusforløb: Et opstartsmøde + 4 workshops

Målgruppe: Vi anbefaler dette kursus til dig som er ny på eller har lidt kendskab til de sociale medier.

Formål: Formålet med dette kursus er at lære dig de basale metoder og teknikker til at administrer dine sociale medier. Du vil lære om strategier, planlægning, content creation, tekstforfatning og meget mere. For at du bedst kan komme i gang med dine sociale medier.

Beskrivelse: Vil du lære, hvordan du laver en strategi for dine sociale medier og hvordan du kan anvende de sociale medier til at skabe mere opmærksomhed omkring dit brand, tiltrække flere kunder og sidst men ikke mindst øge dit salg?

I dette kursus vil du sammen med vores dygtige SoMe Managers, grafikere og fotografer bliver præsenteret for SoMe verdenen. Vi lærer dig om, hvordan du finder din målgruppe, hvordan du producerer knivskarpe billeder & videoer og hvordan du bruger tekst til at fange dine følgere. 

Når du er færdig med dette kursus, vil du have en køreplan for dine egne sociale medier for op til 2 måneder frem og du får samtidig content fra vores professionelle fotografer som du ejer rettighederne til.

Pris 20.000,- kr. excl. moms

Få tilskud til et kursus i markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning indenfor 2 år. Derudover, skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Booke et møde med os lige her, for at høre mere NextStep.

 

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger