Kursus i blogpost indlæg

Blogpost 

Kursusforløb: 8 timer

Målgruppe: Alle

Formål: Lær hvordan du bruger blogpost som en “funnel” til at skabe leads til din virksomhed.  

Beskrivelse: Skal du eller dine medarbejdere have et kursus i blogpost indlæg? Vil du lære, hvordan du skriver et godt blogpost? I dette kursus får du viden om, hvordan du skriver blogpost, som er med til at generere leads til din salgsafdeling. De fleste af os har prøvet at google et spørgsmål, for derefter at ende inde på en virksomhedsside som tilbyder dig svaret. Virksomheden videndeler med dig, men skaber samtidig også en interesse for sit brand. 

I kurset vil vi gennemgå virksomheder der har haft stor succes med dette og vi vil samtidig hjælpe dig på vej til at opnå samme succes.

Pris 10.000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning indenfor 2 år. Derudover, skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Booke et møde med os lige her, for at høre mere NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger