Kursus i organisk markedsføring

Organisk Markedsføring – Pro

Vil du lære, hvordan du laver en strategi for dine sociale medier, og hvordan du kan anvende de sociale medier til at skabe mere opmærksomhed omkring dit brand, tiltrække flere kunder, og sidst men ikke mindst, øge dit salg? Dette kursus i organisk markedsføring vil lære dig alt dette og mere til.

På dette kursus vil vores dygtige SoMe managers, grafikere og fotografer præsentere dig for SoMe verden. Vi lærer dig, hvordan du finder din målgruppe, hvordan du skaber en flot visuel identitet, hvordan du bruger tekst til at fange dine følgere og hvordan du producerer knivskarpe billeder og videoer. 

Når du er færdig med dette kursus, vil du have en køreplan for dine egne sociale medier op til 4 måneder frem, og du får samtidig content fra vores professionelle fotografer, som du ejer rettighederne til. På dette kursus er der yderligere tid til at sparre med vores marketingteam end på Basic kurset. Vi arbejder med dine udfordringer og giver dig tips og tricks til at vækste.

Kursusforløb: Et opstartsmøde + 4 workshops 

Målgruppe: Vi anbefaler dette kursus til dig, som er ny eller har kendskab til de sociale medier. Dette kursus er mere dybdegående end Basic kurset og giver mere tid til sparring og spørgsmål ift. din egen virksomhed. 

Formål: Formålet med dette kursus er at give dig et solidt kendskab til de sociale medier. Vi tager udgangspunkt i din nuværende situation, og vi klæder dig på til at vækste din forretning gennem sociale medier. Du vil lære om konkurrentanalyser, strategier, planlægning, content creation, tekstforfatning, grafisk arbejde, hashtags og meget mere. I dette kursus får du også ekstra tid til at sparre med vores marketingteam om din forretning.

Pris: 36.000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i organisk markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning inden for 2 år. Derudover skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Book et møde med os lige her, for at høre mere om NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger