kursus i organisk markedsføring

Organisk Markedsføring – Pro

Kursusforløb: Et opstartsmøde + 4 workshops 

Målgruppe: Vi anbefaler dette kursus til dig som er ny eller har kendskab til de sociale medier. Dette kursus er mere dybdegående end Basic kurset og giver mere tid til sparring og spørgsmål ift. din egen virksomhed. 

Formål: Formålet med dette kursus er give dig et solidt kendskab til de sociale medier. Vi tager udgangspunkt i din nuværende situation og klæder dig på til at vækste din forretning gennem socialer medier. Du vil lære om konkurrentanalyser, strategier, planlægning, content creation, tekstforfatning, grafisk arbejde, hashtags og meget mere. I dette kursus får du også ekstra tid til at sparre med vores marketing team om din forretning.

Beskrivelse: Vil du lære, hvordan du laver en strategi for dine sociale medier og hvordan du kan anvende de sociale medier til at skabe mere opmærksomhed omkring dit brand, tiltrække flere kunder og sidst men ikke mindst øge dit salg?

I dette kursus vil du sammen med vores dygtige SoMe managers, grafikere og fotografer bliver præsenteret for SoMe verden. Vi lærer dig om, hvordan du finder din målgruppe, hvordan du skaber en flot visuel identitet, hvordan du producerer knivskarpe billeder & videoer og hvordan du bruger tekst til at fange dine følgere. 

Når du er færdig med dette kursus, vil du have en køreplan for dine egne sociale medier op til 4 måneder frem og du får samtidig content fra vores professionelle fotografer som du ejer rettighederne til. I dette kursus er der yderligere tid til at sparre med vores marketing team. Vi arbejder med dine udfordringer og giver dig tips og tricks til at vækste.

 

Pris 36.000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner eller mere i omsætning inden for en periode på 2 år og yderligere have en interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Du er velkommen til at booke et møde lige her, for at finde ud af om NextStep er noget for dig.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger