Kursus i online strategi

Online Strategi – Basic 

Har du en plan for din markedsføring på de sociale medier, eller prøver du dig bare frem? På dette kursus i online strategi vil vi gennemgå konkurrentanalyser, målgrupper, segmentering, hashtags og meget mere, så du får en køreklar plan for dine sociale medier. Du vil sidde sammen med en af vores SoMe managers, der til dagligt gennemgår denne proces med vores egne kunder. Kurset tager udgangspunkt i din virksomhed, så vi garanterer, at du går fra kurset med brugbar og relevant viden. 

Kursusforløb: 8 timer

Målgruppe: Alle

Formål: På dette kursus vil du lære, hvordan du laver en online strategi for din virksomhed. Vi gennemgår de forskellige parametre, du skal være opmærksom på, når du arbejder med sociale medier. 

Pris: 7000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i online strategi med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning inden for 2 år. Derudover skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Book et møde med os lige her, for at høre mere om NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger