Kursus i markedsføringsstrategi på sociale medier

Markedsføringsstrategi – Pro

Kursusforløb: 2 moduler – sammenlagt 12 timer

Målgruppe: Alle

Formål: I dette kursus lærer du, hvordan du analyserer markedet, dine konkurrenter og hvordan du laver en dybdegående online strategi for din markedsføring. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed. 

Beskrivelse: Har du en plan for din markedsføring på de sociale medier, eller prøver du dig bare frem? I dette kursus vil vi gennemgå konkurrentanalyser, målgrupper, segmentering, hashtags og meget mere, så du får en køreklar plan for dine sociale medier. Du vil sidde sammen med en af vores SoMe managers, som til dagligt gennemgår denne process med vores egne kunder.

I denne pro-udgave af kurset, vil vi også se nærmere på din virksomheds visuelle identitet. Du vil sammen med vores grafiker arbejde på din virksomheds visuelle identitet, så der skabes en rød tråd og genkendelighed gennem markedsføringen.

Pris 15.000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning indenfor 2 år. Derudover, skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Booke et møde med os lige her, for at høre mere NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger