Kursus i markedsføring

Organisk Markedsføring – Basic

Vil du lære, hvordan du laver en strategi for dine sociale medier, og hvordan du kan anvende de sociale medier til at skabe mere opmærksomhed omkring dit brand, tiltrække flere kunder, og sidst men ikke mindst, øge dit salg? Vores kursus i markedsføring lærer dig dette og mere til.

På dette kursus vil du blive præsenteret for SoMe verdenen af vores dygtige SoMe Managers, grafikere og fotografer. Vi lærer dig, hvordan du finder din målgruppe, hvordan du bruger tekst til at fange dine følgere og hvordan du producerer knivskarpe billeder og videoer. Vi tager altid udgangspunkt i dig og din virksomhed.

Når du er færdig med dette kursus, vil du have en køreplan for dine egne sociale medier op til 2 måneder frem, og du får samtidig content fra vores professionelle fotografer, som du ejer rettighederne til.

Kursusforløb: Et opstartsmøde + 4 workshops

Målgruppe: Vi anbefaler dette kursus til dig, som er ny på eller har lidt kendskab til de sociale medier.

Formål: Formålet med dette kursus er at lære dig de basale metoder og teknikker til at administrere dine sociale medier. Du vil lære om strategier, planlægning, content creation, tekstforfatning og meget mere. Efter det kan du bedst komme i gang med dine sociale medier.

Pris: 20.000,- kr. excl. moms

Få tilskud til et kursus i markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning inden for 2 år. Derudover skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Book et møde med os lige her, for at høre mere om NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger