Kursus i content creation

Content Creation 

Kursusforløb: 2 moduler 

Målgruppe: Alle

Formål: I dette kursus vil du få en dag sammen med vores fotograf og grafiker, hvor du lærer at tage billeder og lave videoer til din markedsføring. Du lærer om hvordan du redigerer billeder og anvender grafiske programmer. 

Beskrivelse: Vil du lære om, hvordan du skaber content til dine sociale kanaler? I dette kursus får du 8 timer sammen med vores fotograf og grafiker. I vil sammen gennemgå forskellige typer af content og lave en plan for din virksomheds content. I vil yderligere være med til photoshoot sammen med en professionel fotograf. Du vil her lære let redigering af billeder og lære hvordan du anvender programmer som Canva til at skabe en visuel identitet til din virksomhed. Du ejer rettighederne til alle billeder og film der bliver produceret under dagen og du kan anvende dem til din egen markedsføring med det samme.

Pris 12.000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning indenfor 2 år. Derudover, skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Booke et møde lige her, for at høre mere NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger