Kursus i annoncering

Annoncering – Pro

Vil du lære, hvordan du bruger annoncering på sociale medier til at skabe flere salg i din webshop? Hvordan du kan få flere bookinger eller mere interaktion med dine kunder? I dette kursus gennemgår vi, hvordan annoncering fungerer, hvordan du opbygger kampagner og du får adgang til vores fotograf, som hjælper dig med at få taget de helt rigtige billeder eller videoer til dine første annoncer.

Når du har fuldendt kurset, vil dine første annoncer være klar til take off. På dette kursus får du teorien bag annoncering, men du er samtidig også med til selv at opsætte og klargøre alle processer. Der vil også være ekstra tid til sparring og evaluering med vores eksperter.

Kursusforløb: Et opstartsmøde + 4 workshops

Målgruppe: Vi anbefaler dette kursus til dig, som er ny inden for annoncering. Dette kursus er mere dybdegående end Basic kurset og giver mere tid til sparring og spørgsmål ift. din egen virksomhed. 

Formål: Formålet med dette kursus er at give dig en solid forståelse for, hvordan annoncering fungerer på de sociale medier. Vi gennemgår de forskellige annonceringsformer, og du får hands-on erfaring. I pro kurset vil vi gå mere i dybden, og du vil få mere tid til at sparre med vores annoncerings ekspert. 

Pris: 36.000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i annoncering med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning inden for 2 år. Derudover skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Book et møde med os lige her, for at høre mere om NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger