Grafisk kursus

Grafisk kursus

Skal du eller dine medarbejdere på grafisk kursus? På dette kursus vil du blive undervist af vores dygtige grafiker, som deler ud af den erfaring, hun besidder. I vil sammen tage udgangspunkt i din virksomhed, og de udfordringer du sidder med. Du vil lære om forskellige billedbehandlingsprogrammer, og hvordan du visuelt opbygger et stærkt genkendeligt brand. På dette grafiske kursus i Aalborg vil du også lære, hvordan du arbejder med farver, skrifttyper og meget mere i forbindelse med dit brand

Kursusforløb: 8 timer

Målgruppe: Alle

Formål: På dette kursus lærer du, hvordan du arbejder med grafiske programmer og skaber en visuel identitet for dit brand. 

Pris: 10.000,- excl. moms

 

Få tilskud til et grafisk kursus med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning inden for 2 år. Derudover skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Book et møde med os lige her, for at høre mere om NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger