Grafisk kursus i Aalborg

Grafisk kursus

Kursusforløb: 8 timer

Målgruppe: Alle

Formål: I dette kursus lærer du, hvordan du arbejder med grafiske programmer og skaber en visuel identitet for dit brand. 

Beskrivelse: Skal du eller dine medarbejdere på grafisk kursus i Aalborg? I dette kursus vil du blive undervist af vores dygtige grafiker, som deler ud af den erfaring hun besidder. I vil sammen tage udgangspunkt i din virksomhed og de udfordringer du sidder med. Du vil lære om forskellige billedbehandlingsprogrammer og vil lære hvordan du visuelt opbygger et stærkt genkendeligt brand. På dette grafiske kursus i Aalborg vil du også lære, hvordan arbejder med farver i dit brand, fonds og meget mere. 

Pris 10.000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning indenfor 2 år. Derudover, skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Booke et møde med os lige her, for at høre mere NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger