Kursus i annoncering

Annoncering – Pro

Kursusforløb: Et opstartsmøde + 4 workshops

Målgruppe: Vi anbefaler dette kursus til dig som er ny inden for annoncering

Formål:Formålet med dette kursus er at give dig en solid forståelse for, hvordan annoncering fungerer på de sociale medier. Vi gennemgår de forskellige annonceringsformer og du får hands-on erfaring.I pro kurset vil vi gå mere i dybden og du vil få mere tid til at sparre med vores annoncerings ekspert. 

Beskrivelse: Vil du lære om, hvordan du bruger annoncering på de sociale medier til at skabe flere salg i din webshop? Om hvordan du få flere bookinger eller mere interaktion med dine kunder? I dette kursus gennemgår vi hvordan annoncering fungere, hvordan du opbygger kampagner og så får som noget helt unikt adgang til vores fotograf, som hjælper dig med at få taget de helt rigtige billeder eller videoer til dine første annoncer.

Når du har fuldendt kurset, vil dine første annoncer være klar til take off. På dette kursus får du teorien bag annoncering, men du er samtidig også med til selv at opsætte og klargøre alle processer. Der vil også være ekstra tid til sparring og evaluering med vores eksperter.

 

Pris 36.000,- excl. moms

 

Få tilskud til et kursus i markedsføring med et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på 500.000,- kroner i omsætning indenfor 2 år. Derudover, skal du have interesse i at bidrage til den grønne omstilling.

Booke et møde med os lige her, for at høre mere NextStep.

    Tilmelding til kurset

    Faktureringsoplysninger