Få succes med nyhedsbrev

Er E-mail marketing og nyhedsbreve en aktiv del af din markedsføring? 

De fleste kender efterhånden til nyhedsbrevet og de fleste af os modtager dem også jævnligt i vores indbakke. I dag benytter næsten alle større virksomheder sig af formatet af en simpel årsag – det virker.  

Er du klar til at få succes med e-mail marketing?

Nyhedsbrevet er en nem og effektiv måde at øge din omsætning med en høj ROI. Ved at investere din tid i at skrive en god nyhedsmail, kan du nemt nå ud med dine nyheder og tilbuds til dine kunder.

Platforme som mailchimp giver dig adgang til at lave segmenterede maillister, hvor du kan administrere og inddele dine kunder i segmenter, alt efter hvor de er i deres købsrejse og efter hvilken information de skal modtage. Platformen kan samtidig give dig data om dine læseres adfærd og hvad de interagerer med i dine nyhedsmails.

Med nyhedsbreve er det muligt at samle alle vigtige informationer, tilbud og nye tiltag om din forretning på en kreativ og spændende måde og hermed skabe stigende interesse og mersalg. Når du har opbygget din mailingliste, kan du med Mailchimp nå du ud til mange tusinde kunder på én gang – hvilket giver dig adgang til at holde styr på data om dine kunders adfærd.

Det er gratis at skrive dine nyhedsbreve vi mailchimp, så det koster ikke andet end din tid at komme i gang. Et gammelt ordsprog siger, at tid er penge. Nogle gange kan det betale sig at lade et professionelt bureau klare arbejdet for dig.

Vi anbefaler altid vores kunder at benytte sig af nyhedsbreve, uanset om de skriver dem selv, eller om de får hjælp til det som en service fra os.

Har du ikke tid til at skrive jeres nyhedsbrev selv? – Book et uforpligtende møde med os lige her, så  du kan høste frugterne fra et effektivt nyhedsbrev der skaber resultater.

Har du brug for professionel hjælp til dit nyhedsbrev?

Hos Social Mate er vi specialister i sociale medier, og vi kan derfor hjælpe dig med at indsamle leads via dine social kanaler. Vi tilbyder en komplet løsning, som giver frihed og resultater.

Når vi starter et samarbejde om at skrive din nyhedsbreve, starter det altid med en strategi og en snak om dine målsætninger og ønskede resultater. Vi snakker om din virksomhed og lærer dig at kende.

Vi kender ikke din virksomhed lige så godt som du selv gør, og det vil derfor være nødvendigt med møder og stikord fra dig for at kunne sælge dit produkt og service bedst muligt.

Har du brug for en Social Mate? 
  • Vi rådgiver om, hvordan du får relevante leads og tilmeldinger til dit nyhedsbrev
  • Vi laver en strategi og konkrete målsætninger for dit nyhedsbrev
  • Vi sparrer og forslår spændende emner til dit nyhedsbrev
  • Vi redigerer og optimerer nyhedsbreve du selv har lavet
  • Vi skriver nyhedsbreve for dig på baggrund af information fra dig
Hvorfor skal du vælge Social Mate?

Hos Social Mate kan vi som noget helt unikt tilbyde vores kunder en komplet løsning inden for markedsføring, nyhedsbreve og annoncering. Som content marketing bureau, kan du trygt lade os stå for billede & videoproduktion, tekstskrivning, opsætning og den fulde administration af dine annoncer og kampagner. Vi hjælper både B2C- og B2B-virksomheder med at nå eksisterende og nye målgrupper gennem nyhedsbreve og verdens største sociale netværk.

Er e-mail marketing noget for dig?

Vi forstår godt, at det kan virke uoverskueligt at komme i gang med at skrive nyhedsbreve. Derfor skræddersyer vi en løsning til dig, som tager udgangspunkt i din nuværende situation. Inden du bliver kunde hos os, starter vi altid op med et uforpligtende møde, hvor vi lærer hinanden at kende. Vi har fokus på dig og dine behov, så du kan have fokus på at drive din forretning.

Lyder det som noget for dig? Udfyld kontaktformularen nederst på siden, så ringer vi dig op hurtigst muligt.