Content produktion | Social Mate

Content produktion der skaber resultater 

Få hjælp til at producere kvalitets content til dine sociale kanaler. Vi har specialiseret os i at skabe indhold til de sociale medier, der er tilpasset til brancher og kundesegmenter.

Content produktion: Billeder der skaber resultater

Når du deler billeder med dine følgere på de sociale medier, giver du dem muligheden for at følge med i din hverdag og komme med bag om kulissen i din virksomhed. Det er samtidig også en oplagt mulighed for, at showcase dit produkt eller service i de perfekte omgivelser. Det kræver derfor fokus og tilrettelæggelse, når du skal skyde, udvælge og redigere det billede der repræsenterer din virksomhed.

Vil du have hjælp til professionelle billeder?

Hos Social Mate har vi fotografer og content kreatører, som har specialiseret sig i at tage de helt rigtige billeder til dine sociale medier. Som kunde hos Social Mate, indgår dette som en del af dit abonnement. Du behøver derfor ikke bekymre dig om vinkler, lys og redigering af billeder – vi klarer det for dig.

Content produktion: Videoer der skaber resultater

Videoer er i dag det, der performer aller bedst på de sociale medier. Efter TikTok lancerede deres platform, har store platforme som Facebook og Instagram også valgt at fokusere mere på videoformatet. Videoer kan bruges til at præsentere dig selv, din virksomhed, dit produkt, din service, testimonials, holdet bag, stemning og meget mere. Det er derfor vigtigt, at du benytter videoer som en aktiv del af din branding og markedsføring. Kameraet i din telefon er i dag så godt, at du sagtens kan skyde korte videoer selv og efterfølgende redigere dem på din telefon. Men hvis du ønsker at lave større videoer og eventuelt bruge dem til annoncering, anbefaler vi at du får hjælp af en professionel.

Vil du have hjælp til professionelle videoer?

Hos Social Mate har vi videografer, som har specialiseret sig i at lave knivskarpe videoer, som fanger interessen hos dine følgere. Som kunde hos Social Mate, indgår dette som en del af dit abonnement. Du behøver derfor ikke at købe dyrt kameraudstyr og bruge tid på at lære alt om videoredigering – vi klarer det for dig.

Content produktion: Reels der går viralt

Reels er en direkte udspringer fra platformen TikTok, hvor videoerne bygges op om sange der trender på de sociale medier. Videoerne er oftest korte (under 60 sekunder) og bygger videre på en trend. Det kræver derfor, at du hele tiden holder øje med hvilke sange der trender og yderligere hvilket indhold der trender. Instagram har gjort det let at lave disse videoer, da du ofte kan benytte dig af skabeloner.

Vil du have hjælp til at lave reels der trender?

Hos Social Mate følger vores SoMe managers altid trenden og bruger mange timer på at følge med i udviklingen af nye tendenser. Som kunde hos Social Mate, indgår dette som en del af dit abonnement. Du behøver derfor ikke bruge timevis på Instagram, for at din virksomhed skal trende på de sociale medier.

Hvorfor skal du vælge Social Mate?

Hos Social Mate kan vi hjælpe dig med content produktion til sociale medier. Som content marketing bureau, kan du trygt lade os stå for billede & videoproduktion, tekstskrivning, opsætning og den fulde administration af dine sociale medier. Vi hjælper både B2C- og B2B-virksomheder med at nå eksisterende og nye målgrupper gennem verdens største sociale netværk.

Er content marketing noget for dig?

Vi forstår godt, at det kan virke uoverskueligt at komme i gang med content produktion til sociale medier. Derfor skræddersyer vi en løsning til dig, som tager udgangspunkt i din nuværende situation.

Lyder det som noget for dig? Udfyld kontaktformularen nederst på siden, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Læs mere om hvordan vi  har hjulpet Club Hector med at skabe en visuel identitet og få flere loyale kunder.