Cafe Baco | Case fra Social Mate

Cafe Baco

Sådan har Cafe Baco fået succes på sociale medier

 

Præsentation af virksomhed

Cafe baco er en kæde bestående af Caféer specialiseret i bagels og kvalitets kaffe. Cafe Baco har de seneste år har oplevet stor vækst med åbningen af 3 cafeer på kort tid.  Det hele startede med: “ Du tror vi lyver, det koster kun en tyver “ til i dag at være en veletableret virksomhed med unikke bagels og kaffe i højeste kvalitet.

Casen

Efter Cafe Baco har været med til at sætte gang i en priskrig på kaffe, har man oplevet et stigende behov for at differentiere fra sine konkurrenter og styrke sin indsat på de sociale medier. Cafe Baco kontaktede os derfor med et ønske om at investere i synlighed og genkendelig hed på de sociale medier, så følgere på deres sociale medier kunne blive omdannet til betalende kunder. Samtidig havde man et ønske om at tiltrække flere studerende til caféerne, da man netop havde gjort alle lokationer studievenlige og velegnede som et sted man kunne arbejde i ro og fred. 

Sådan har vi hjulpet Cafe Baco

Vores primære indsats på Cafe Bacos sociale medier, har været at skabe et visuelt flot og genkendeligt udtryk. Vi har givet Cafe Bacos profiler en total makeover og har skabt profiler som skiller sig ud fra konkurrenternes.

Vi har implementeret grafiske illustrationer, for at skabe genkendelighed og et visuelt brandudtryk. Derudover har vi leveret kontinuerligt og fængslende indhold, som er relevant for Cafe Baco’s målgruppe, heriblandt influencer post, og nyheder.

Social Mate har hjulpet Cafe Baco med en rækkevidde, der er dobbelt så stort som deres antal følgere.  Vi har skabt interessant og innovativt indhold, som rammer deres målgruppe og nye potentielle følgere. 

Vil du have succes på sociale medier? Kontakt os lige her.